Zamieszczone przez nibelung
rodzinny van - co kupić?
Zwiń
X
-
Tak, ok. 20 tys. Kolega zjezdzil tym autem wraz z rodzina cala europe. Co do przebiegu.. Jest zupelnie normalny jak diesla i 8 lat.ja niedlugo będę sprzedawal paska ktorym w dwa lata zrobilem 140 tkm.. Już się boje mundrych swagrow i ich;" e panie, taki przebieg! Toz to ruina". Anyway, jak kogos przebieg boli to sobie moze go dowolnie ustawicTrack events-M3RS Cup-300/ /S-max 2.0T Powershift/MX5 ND ;-)
Komentarz
-
-
Gość
voyager 2,5 diesel to jeden z gorszych wyborow na rynku, tyle odemnie bo o reszcie mi sie narazie nie chce myslec, moze jeszcze jedno, nie upieralbym sie o plaska podloge i odsuwane drzi choc to wygodne to raczej juz w pelnoprawnych vanach a one raczej sa drozsze. Moim zdaniem dobre propozycje kolegow, Mazda MPV, moze Mazda 5, fajny Grand Scenik, ale tylko benzyna 2.0 lub 2.0T, Espace ostatni wypust wcale nie taki zly (podobno, tak pisza)
Komentarz
-
cześć.
cicho siedzę bo sam w domu z dzieckiem na tydzień zostałem i z czasem mam trochę krucho.
poza tym: chrysler oglądnięty, cena ok, stan super, wyposażenie zadowalające - myślę...
c8 nie odwiedziłem bo właściciel odwołał spota bo się auto zepsuło hi hi
za Waszą namową szukam w pobliżu mazdy MPV i 5 bo jak nie dotknę to nie uwierzę
Zamieszczone przez Golas27voyager 2,5 diesel to jeden z gorszych wyborow na rynku5,5l/100
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez bobasekmożesz rozwinąć
Komentarz
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez no_fearZamieszczone przez nibelungprzebieg: 280.000 km
Za stówkę pln'ów ten s-max może mieć 120 tyś km na budziku i +10 tyś do wartości tylko po co? Za 20 tysiaków brałbym bez zastanowienia bo nawet gruby remont silnika nie pożre tyle finansów ile wyniesie różnica od średniej ceny rynkowej - a w tym przypadku już wiesz, że silnik prawie nówka.
Żadnych wynalazków typu chrysler w takiej sytuacji bym nie szukał i brał S-Maxa w ciemno.
Mazda gnije więc nie wiem czy jest sens szukać.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Golas27, bobasek,
racja, voyager to fajne auto, ale zdecydowanie lepiej brać 3,3 v6 albo ewentualnie 3,8 i lpg ładować. No i w benach skolei trzeba mieć świadomość, że skrzynia - automat może się rozlecieć, jak nie zastosujemy zabiegów profilaktycznych wcześniej, są magicy to ogarniają.
oolsztyniak, s-max też.
zależy o co komu chodzi, jak o przestrzeń i wygodę jak na tapczanie to grand voyek wygrywa, jak o stabilność osobówki i "europejskie" zachowanie na drodze, to brać s-maxa :P
Komentarz
-
-
Kolo Lublina jest koles co ma mnostwo voyagerow w roznych kolorach i pewnie konfiguracjach http://voyageylublin.otomoto.pl/ Jak chcesz to zerknij na oferte, nie mam pojecia czy sprzedaje szroty czy nie bo go nie znam. Przejezdzam czesto kolo jego placu i widze ze ma ich naprawde sporo.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
sew1981, mea culpa.
S-max za 20 tys pln od 1. właściciela? Gdybym miał wolną gotówkę - pewnie sam wziąłbym go teraz. Przebieg taki jaki realnie ma 90% aut na rynku. Auto jest przestronne, wygodne i co bardzo fajne - prowadzi się jak samochód klasy średniej, nie tracąc na komforcie. Poważnie go rozważ.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miodowyDla 2.0 tdci to raczej dopiero nawet nie połowa jego żywotności.
Chyba, że ma z tym motorem pod górkę. Cena coś dziwnie niska."k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RafalekMsew1981, mea culpa.
S-max za 20 tys pln od 1. właściciela? Gdybym miał wolną gotówkę - pewnie sam wziąłbym go teraz. Przebieg taki jaki realnie ma 90% aut na rynku. Auto jest przestronne, wygodne i co bardzo fajne - prowadzi się jak samochód klasy średniej, nie tracąc na komforcie. Poważnie go rozważ.
Ciekawe, czy tym S-max'em około 17.00 nie zmierzał do Poznania autor tematu - ten wóz mijał mnie w korku na Prymasa Tysiąclecia kierując się na autostradę do Poznania
Komentarz
-
-
witam po przerwie
kupiłem voyager'a i jestem zadowolony
chciałem duże, proste auto bez zbędnego wyposażenia z małą kasę i mam
zapłaciłem 13kpln, auto sprawne, blacharsko ok, motor chodzi, klima chłodzi, webasto pali (ma funkcję postojową ), radio gra, środek nie znorany 170kkm przebiegu, zużywa 8-9 ON- sprawdziłem, ma hak i przyciemniane szyby, komplet 7 foteli i jeszcze był zatankowany na 3/4, to chyba tyle
wszystkim dziękuję za pomoc
pozdrawiam5,5l/100
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobasekwitam po przerwie
kupiłem voyager'a i jestem zadowolony
chciałem duże, proste auto bez zbędnego wyposażenia z małą kasę i mam
zapłaciłem 13kpln, auto sprawne, blacharsko ok, motor chodzi, klima chłodzi, webasto pali (ma funkcję postojową ), radio gra, środek nie znorany 170kkm przebiegu, zużywa 8-9 ON- sprawdziłem, ma hak i przyciemniane szyby, komplet 7 foteli i jeszcze był zatankowany na 3/4, to chyba tyle
wszystkim dziękuję za pomoc
pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz